Fotbal Among Us

📅23.03.2021, jucat de: 1673 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fotbal Among Us?

Un tip de joc pe care speram sa il adaugam tot mai mult in categoria de Jocuri cu Among Us face parte din lumea jocurilor sportive, si ne referim aici la lumea fotbalului in principal, pentru ca este deja foarte distractiv sa te joci jocuri fotbal online, dar este si mai tare cand o faci cu astronautii din acest joc multiplayer foarte popular.

Tocmai de aceea astazi va oferim tuturor un joc intitulat Fotbal Among Us, in care te vei juca impotriva unui alt jucator, fiind un joc in 2, si este si un joc pentru mobil, avand controale touch pe care le veti folosi fiecare ca sa controlati jucatorul vostru, care va fi un astronaut, fiecare avand un costum de o culoare diferita.

Pe terenul de fotbal veti incerca sa luati mingea si apoi sa o trimiteti in poarta adversa pentru a inscrie un gol impotriva adversarului vostru, si echipa care are cele mai multe goluri pana la sfarsitul partidei de fotbal va castiga, evident.

Noi va uram mult succes la asta amandurora, invitandu-va sa jucati si alte jocuri sportive sau Among Us de pe site-ul nostru, caci toate merita timpul vostru, garantat!

Fotbal Among Us

Cum se joaca Fotbal Among Us?

Folositi mouse-ul.