Impostor la Ski

📅13.03.2021, jucat de: 832 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impostor la Ski?

Fara indoiala, Jocuri Among Us online este una dintre cele mai mari si mai accesate categorii ale site-ului nostru, dar iata ca nu toate felurile de jocuri online au fost adaugate in ea pana acum, si inca mai sunt lucruri noi sa va oferim, dupa cum se va intampla si acum cu jocul Impostor la Ski, intrucat este prima data cand vei putea merge la ski impreuna cu un impostor, si suntem absolut siguri ca iti va placea aceasta activitate la maxim!

Vei avea o pista de schi in spatiu, si impostorul tau se va da cu schiurile in jos pe ea, tu trebuind sa folosesti sagetile dreapta si stanga pentru a il misca printre copacii de pe deal, trebuind sa ii eviti cu orice pret, caci daca te ciocnesti cu un copac vei pierde jocul si va trebui sa o iei de la inceput.

Tu incearca sa faci o distanta in jos cat se poate de mare, si mai important, fa tot ce iti sta in putinta sa strangi un numar cat mai mare de monezi de pe traseu, cai monezile pot fi folosite ca sa deblochezi noi impostori cu care sa schiezi, fiind distractiv cu fiecare dintre ei.

Mult succes iti dorim, evident, un timp minunat, si te invitam sa ramai aproape, ca sa nu ratezi niciun alt joc nou ce urmeaza sa iti fie oferit astazi aici!

Impostor la Ski

Cum se joaca Impostor la Ski?

Folositi mouse-ul.