Sari cu Among Us

📅15.01.2021, jucat de: 776 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sari cu Among Us?

Jocurile de sarit sunt printre cele mai populare jocuri online pe care le poti juca pe internet, si cu atat mai mult cand si fac parte din categorii foarte bine primite si super distractive precum cea de Jocuri Among Us, care este o noua categorie a site-ului nostru care a ajuns in top in scurt timp, si acum vei sari si tu cu astronautii precum a facut-o si categoria printre jocurile noastre.

Acesta este un joc de sarit cu platforme mai diferit de cele cu care esti obisnuit, asa ca lasa-ne sa iti explicam aici si acum ce ai de facut! Ei bine, tu vei controla un astronaut, si tu alegi ce culoare sa aiba, alegand dintre verde, albastru, sau rosu, si poti sa alegi sa te joci in spatiu, pe nava spatiala, sau sub pamant.

Vor exista platforme, si tu trebuie sa sari de pe una pe alta si sa ajungi cat mai sus si cat mai departe, pentru ca cu cat avansezi mai departe, cu atat vei avea un punctaj mai mare. Pentru a sari trebuie doar sa dai click pe ecran, si astronautul ales de tine oricum se misca in dreapta si stanga de unul singur.

Ei bine, ce trebuie sa ai grija este sa te feresti de impostorii care sunt si ei pe platforme, incat daca te lovesti de unul, vei pierde si va trebui sa incepi de la 0. Mult succes, distractie placuta va dorim, si va invitam sa ramaneti alaturi de noi si sa va jucati cele mai noi jocuri de pe internet!

Sari cu Among Us

Cum se joaca Sari cu Among Us?

Folositi mouse-ul.