Ribbon Snip Frenzy

📅13.12.2023, jucat de: 844 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ribbon Snip Frenzy?

Ribbon Snip Frenzy este un joc puzzle si de indemanare perfect pentru Craciun, caci asta este tema sa, fiind si un joc in stilul celor cut the rope, care sunt deja clasice, si il puteti juca pe computer sau pe mobil, si suntem siguri ca va veti distra la maxim cu el, motiv pentru care acum va vom invata ce sa faceti in el, si sa puteti sa-i dati tot ce aveti mai bun!

Fa-ti Craciunul distractiv cu Ribbon Snip Frenzy online!

Vei folosi mouse-ul ca sa tai franghia de care este atasat globul, trebuind sa il faceti sa cada pe arcurile de pe ecran, pe care le poti muta unde consideri ca este cel mai bine, si de pe arcuri sa sara pana in cutia de cadou, moment in care ai terminat nivelul.

Daca globul cade jos, sau se loveste de triunghiuri sau de blocurile de gheata, sau orice alt obstacol, pierzi o incercare, si ai doar trei in total per nivel, deci nu le pierde pe toate ca sa nu pierzi stagiul. Vor aparea si portale prin care sa te teleportezi, deci incearca sa tintesti globul spre ele.

Fiecare nivel este putin mai dificil ca cel de dinainte, dar si mult mai distractiv, asa ca incepeti jocul cu incredere acum, si stati aproape pentru si mai multe dintre jocurile noastre noi!

Ribbon Snip Frenzy

Cum se joaca Ribbon Snip Frenzy?

Folositi mouse-ul.