Among Us de Colectat

📅17.04.2021, jucat de: 692 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Among Us de Colectat?

Combinatia de Jocuri cu Among Us si jocuri puzzle online a fost mereu una foarte distractiva si palpitanta, motiv pentru care astfel de noi jocute sunt adaugate pe site-ul nostru cat de des este posibil, si tocmai acum ni s-a oferit sansa sa facem asta, cand am pregatit pentru voi jocul intitulat Among Us de Colectat.

Nu va stresati, caci urmeaza sa va explicam ce aveti de facut chiar acum si aici! Veti folosi mouse-ul ca sa trageti linii intre trei sau mai multe personaje de aceeasi culoare, si daca reusiti asta, ii veti fi eliminat, si la schimb ati primit puncte. Aveti un numar de personaje care trebuiesc eliminate in fiecare nivel ca sa il completati.

Deasemenea, trebuie sa completati nivelele inainte sa se scurga timpul acordat pentru asta, dar daca ai destul timp,nu ezita sa faci si niste legaturi extra si astfel sa iti maresti punctajul si mai mult. Incearca sa ajungi cat se poate de departe, evident!

Mult succes va dorim fiecaruia, si cu drag va invitam sa ramaneti alaturi de noi si sa vedeti si ce alte jocuri noi si distractive va pregatim aici zi de zi!

Among Us de Colectat

Cum se joaca Among Us de Colectat?

Folositi mouse-ul.