Pac-Man cu Among Us

📅05.01.2021, jucat de: 1048 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pac-Man cu Among Us?

Pac-Man este un joc arcade clasic care a ramas inca fresh, multumita multelor joculete online care au adoptat acest format, inlocuind omuletul galben si fantomele colorate cu alte personaje, fiind mereu nou si interesant, lucru care se intampla chiar si acum, prin categoria noastra de Jocuri cu Among Us.

Aici te vei putea juca acum Pac-Man cu Among Us, primul joc de acest tip din categorie, unde in loc de omuletul galben, tu vei controla un crewmate din Among Us, un astronaut de culoare portocalie. Scopul tau este sa mergi prin labirint si sa mananci toate punctele albe de acolo, caci atunci castigi jocul.

Ei bine, nu e chiar asa simplu, incat trei impostori, astronauti de alta culoare, vor da tot ce au mai bun sa te opreasca, asa ca evita-i, pentru ca te vor injunghia daca dai peste ei. In schimb, daca mananci punctele albe mai mari, pentru cateva secunde tu ii poti injunghia pe ei, deci nu ezita sa o faci.

Pentru a te deplasa prin labiring vei folosi sagetile de pe tastatura pentru a merge in oricare directie. Castiga cat mai multe puncte, si distreaza-te cum doar aici poti, si nu ezita sa impartasesti acesti joc si cu prietenii tai!

Pac-Man cu Among Us

Cum se joaca Pac-Man cu Among Us?

Folositi sagetile pentru a va misca prin labirint.