Impostorul 3D

📅07.04.2021, jucat de: 1197 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impostorul 3D?

Pentru ca jocul original cu Among Us este un joc cu grafica frumoasa, dar, totusi, este in doua dimenisuni, suntem siguri ca veti fi foarte entuziasmati sa va jucati chiar in acest moment un joc precum Impostorul 3D, care aduce o grafica moderna si tri-dimensionala care va face experienta de a fi un impostor si mai interesanta si distractiva!

Evident, ca impostor, tu trebuie sa te plimbi pe nava spatiala si sa faci tot felul de lucruri rele ca sa o distrugi, ba chiar trebuie si sa omori din ceilalti astronauti de pe nava. Cand ai facut ceva rau, sau cand pui ceva la cale, opreste-te de tot pentru a te transforma intr-o cutie si a te ascunde, caci daca esti prins, pierzi.

Ai avut si colegi impostori, prieteni in aceeasi misiune, si ei au fost capturati si pusi in sectiunea de spital al navei spatiale, asa ca primul lucru pe care il vei face este sa mergi acolo si sa ii salvezi, urmand ca apoi sa ai tot felul de alte misiuni palpitante si distractive, si nu ne indoim nicio clipa ca te vei distra la maxim la toate.

Pentru a te misca folosest tastele sageti, si cu bara de spatiu vei putea ataca. Incepe distractia chiar acum, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri mai are categoria, caci suntem siguri ca vei gasi mult mai multe jocuri pe placul tau imediat!

Impostorul 3D

Cum se joaca Impostorul 3D?

Folositi sagetile, bara de spatiu.