MineGuy 2 Among Them

📅09.04.2021, jucat de: 1134 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul MineGuy 2 Among Them?

Jocul pe care trebuie neaparat sa il incercati chiar in acest moment se afla in fata voastra, si este un joc intitulat MineGuy 2 Among Them, joc care reuseste sa combina seria de Jocuri Minecraft cu cea de Jocuri cu Among Them, totul intr-un pachet plin de actiune si aventura care suntem siguri ca va fi pe placul tuturor baietilor si barbatilor care urmeaza sa il joace!

Rolul pe care il vei juca in acest joc va fi unul de soldat, si ca soldat vei fi trimis pe o planeta unde un grup de impostori au facut o rebeliune, asa ca tu trebuie sa mergi si sa impusti acesti rebeli, eliminand toti impostorii pe care ii intalnesti. Va trebui si sa salvezi ostatici, sau sa distrugi cladirile inamice. Fiecare nivel este mai dificil ca cel de dinainte, dar si mai distractiv!

Pentru a va misca veti folosi tastele W, A, S, D, veti trage cu mouse-ul, sariti cu bara de spatiu, si accelerati cu tasta shift. Pentru a reincarca armele apasati pe R, aruncati grenazi cu G, si apasati tasta F pentru a folosi diferite unelte si ustensile din dotare.

Acum ca v-am explicat detaliile misiunii pe care o aveti, putem doar sa va uram cele mai bune la indeplinirea ei, si sa va invitam sa incercati si alte jocuri noi pe care avem sa vi le oferim aici gratuit!

MineGuy 2 Among Them

Cum se joaca MineGuy 2 Among Them?

Folositi tastatura.