Puzzle cu Bila Among Us

📅04.04.2021, jucat de: 658 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Puzzle cu Bila Among Us?

Cu mare drag va invitam inca o data astazi sa va jucati Jocuri cu Among Us online noi pe site-ul nostru, caci iata ca avem sa vi le oferim pe cele mai tari astfel de jocuri din lume, dupa cum veti vedea prin jocul Puzzle cu Bila Among Us, un joc puzzle interactiv unde logica voastra si abilitatile de rezolvat probleme va sunt testate si dezvoltate in acelasi timp.

Veti avea un astronaut rosu in fata voastra, dar care are forma unei bile, si scopul este sa il faceti sa se rostogoleasca in asa fel incat sa cada pana ajunge si loveste creatura extraterestra care seamana cu un gandac din fiecare nivel al jocului. Evident, fiecare nivel nou este mai complicat decat cel de dinainte.

Veti da click pe bucatile de lemn pe care sta bila, si daca le eliminati astfel in ordinea corecta, bila se va rostogoli pana la creatura, si nivelul este complet. Aveti grija sa nu cada in gauri, sa loveasca obstacole sau capcane, sau sa ramaneti blocat, caci atunci trebuie sa luati nivelul de la capat, evident.

Mult succes va dorim, distractie placuta, si speram sa va vedem incercand si alte jocuri noi si distractive cum doar aici puteti gasi, mai ales in categoria de Jocuri cu Among Us!

Puzzle cu Bila Among Us

Cum se joaca Puzzle cu Bila Among Us?

Folositi mouse-ul.