Among Us Carte de Colorat

📅20.11.2020, jucat de: 4010 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Carte de Colorat?

Jocurile cu Among Us de pe site-ul nostru sunt cele mai populare, iar astazi am adus pentru voi o super provocare de colorat, in care o sa intalniti cele mai interesante imagini si pe care trebuie sa le colorati in intregime.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati o gramada de imagini unice cu fiecare personaj Among Us in parte, ceea ce inseamna ca trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati imagini spectaculoase.

In acest joc de baieti cu Among Us, am pregatit o carte de colorat intreaga, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati imagini cat mai interesante, ceea ce inseamna ca trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa luati fiecare culoare si sa colorati imaginile.

Trebuie sa fiti foarte creativi pana la finalul acestui joc de baieti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum fiecare imagine este diferita, iar voi trebuie sa vedeti cum o sa reusiti sa colorati figurinele Among Us in toate culorile pe care le stiti din jocul original.

Odata ce ati colorat intreaga imagine, nivelul urmator este deschis si puteti sa treceti cu bine la urmatoarea provocare si la urmatoarele jocuri 2020 cu Among Us aici pe site-ul nostru in care sa va distrati si sa acumulati o gramada de puncte. Distractie placuta!

 

Among Us Carte de Colorat

Cum se joaca Among Us Carte de Colorat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.