Among Us TileFall IO

📅28.05.2021, jucat de: 836 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us TileFall IO?

Cele mai bune Jocuri Among Us multiplayer online le vei putea gasi mereu pe gratis pe site-ul nostru, unde si in acest moment va invitam sa va distrati pe cinste cu jocutul intitulat Among Us TileFall IO, un joc cum nu ai mai jucat aici pana acum, deci nu ar trebui sa il ratezi pentru nimic in lume, credeti-ne!

Coboara prin placi si fi primul impostor care ajunge jos!

Ei bine, vei incepe prin a-ti introduce numele cu care vrei sa fi cunoscut, si apasa Play pentru a incepe, lucru care se intampla cand exista 10 jucatori in camera de joc, gata sa se intreaca unul cu celalalt.

Cursa este una verticala, tu trebuind sa cobori prin toate nivelele de placi hexagonale, si sa ajungi la baza primul, sau macar printre primii, caci primesti puncte in functie de locul tau in cursa, si punctele sunt necesare ca sa urci in clasamentul mondial al jucatorilor TileFall.Io cu Among Us!

Placile hexagonale dispar atunci cand tu te misti pe ele, deci foloseste-te de asta ca sa cobori, si pentru a te misca vei folosi tastele W, A, S, D, si sari cu bara de spatiu. Distractie placuta si mult succes iti dorim, invitandu-te sa vezi si ce alte jocute noi si distractive avem pentru tine!

Among Us TileFall IO

Cum se joaca Among Us TileFall IO?

Folositi W, A, S, D, bara de spatiu.