Explozivul

📅07.02.2021, jucat de: 527 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Explozivul?

Explozii, actiune, si interactiune cu jucatori din intreaga lume sunt lucrurile de care vei avea parte si nu numai intr-unul dintre cele mai noi si mai distractive jocuri io multiplayer online de pe site-ul nostru pe care il vei putea juca chiar acum si aici pe gratis, joc intitulat Explozivul, sau Exploder, unde exploziile vor fi arma ta de baza pentru a infrunta ceilalti jucatori.

In arena in care te vei afla, vei da tot ce ai mai bun ca tu si avatarul tau sa distrugi inamici prin explozii in timp ce eviti sa explodezi tu cazand in capcane puse de alti jucatori, si da tot ce ai mai bun ca sa fi ultimul jucator in picioare. Ai de ales si un mod standard, in care te joci cu calculatorul, dar ti-l recomandam pe cel multiplayer, unde iti poti infrunta si prietenii.

Pentru a te misca cu explozivul tau personaj te vei folosi de tastele sageti, si pentru a arunca cu bombe catre inamici vei apasa bara de spatiu. Dupa cum poti vedea, este un joc multiplayer inspirat de clasicele jocuri bomberman, dar facand totul si mai palpitant, asa ca nu ai niciun moment sa nu incepi distractia acum si aici!

Explozivul

Cum se joaca Explozivul?

Folositi sagetile si bara de spatiu.