StabFish IO

📅20.08.2020, jucat de: 813 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul StabFish IO?

Foarte multe jocuri IO apar aici pe site-ul nostru, iar astazi am adus pentru voi jocul StabFish IO, in care dragi prieteni o sa vedeti ca veti fi un rechin pe care trebuie sa il ghidati si sa reusiti sa il faceti sa creasca indeajuns de mare incat sa aveti cel mai mare punctaj.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte daca va mutati pe harta folosind MOUSE-ul, si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa gasiti micutele punctulete galbene, care o sa va aduca puncte cat mai multe in acest joc IO.

Voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa ajungeti cat mai departe pentru a fi siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa faceti sa aveti unul dintre cei mai mari rechini de pe site-ul nostru, astfel o sa ajungeti sa aveti un punctaj foarte mare. Veti vedea ca in capul rechinului, o sa aveti o sageata, pe care o puteti folosi sa va distrugeti oponentii.

Daca atingeti un alt rechin din acest joc cu aceasta sageata de pe capul rechinului vostrii, acestia vor fi distrusi si voi le puteti prelua carnea si sa va cresteti marimea rechinului dar si a punctajelor pana la finalul jocului, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 IO pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

StabFish IO

Cum se joaca StabFish IO?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.