Double Dodgers

📅07.03.2020, jucat de: 1083 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Double Dodgers?

Va aducem astazi un nou joc 3D din categoria de jocuri IO, un joc pentru copii in care trebuie sa fiti extrem de atenti pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Astazi, va prezentam jocul Double Dodgers, un joc IO de baieti in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune.

Acest joc Double Dodgers este o noua provocare de indemnaare si de atentie pentru toti copii de pe site-ul nostru, in care dragi copii o sa reusiti sa va distrati si o sa acumulati foarte multe puncte. In acest joc IO pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti ca o sa fiti un baiat 3D, pe care trebuie sa il controlati in cel mai bun mod posibil, astfel incat intr-un timp cat mai scurt, o sa ajungeti cat mai departe in ambele jocuri pe care le controlati.

In aceasta aventura IO online, o sa vedeti ca veti juca doua jocuri in acelasi timp, astfel ca atentia voastra trebuie sa se imparta in cele doua jocuri pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe si ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Trebuie sa va controlati avatarul 3D, baiatul care umbla pe strada, insa in acelasi timp, acesta se va juca pe telefon.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajungeti cat mai departe in ambele jocuri IO. Voi trebuie sa io controlati pe baiatul 3D folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W,D insa pentru a controla personajul din jocul video de pe telefon, trebuie sa va folositi tasta SPACE de pe tastatura.

Suntem siguri ca o sa reusiti sa va distrati de minune in acest joc, deoarece pe baiatul 3D trebuie sa il aparati si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va feriti de toate obstacolele din acest joc online, astfel incat intr-un timp cat mai scurt, sa ajungeti sa vedeti cum o sa evitati fiecare gaura din trotuar si fiecare obstacol care va poate pune in pericol. Intre timp, in jocul video de pe telefon, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa sariti peste fiecare groapa, astfel o sa aveti un punctaj cat mai mare. Distractie placuta!

 

Double Dodgers

Cum se joaca Double Dodgers?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI pentru a controla personajul 3D si tasta SPACE pentru jocul video.