Paint Io Echipe

📅03.02.2021, jucat de: 524 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Paint Io Echipe?

Nu exista jocuri multiplayer online mai bune pe site-ul nostru ca jocurile din categoria de Jocuri Io, motiv pentru care chiar in acest moment sunteti toti invitati sa dati o sansa nou-venitului joculet intitulat Paint Io Echipe, un joc multiplayer cu culori in care te vei infrunta cu jucatori din intreaga lume pentru a acoperi cat mai mult din tablou cu propria ta culoare.

Incepe prin a alege continentul pe care te aflii, deci cel European, pentru a te juca jocul la puterea sa maxima. Vei avea un patratel intr-o culoare care se misca pe ecran, facand partea alba in culoarea sa acolo pe unde trece, si trebuie sa inchizi o regiune cu culoarea ta ca sa o aplici de tot.

Da click pe ecran ca sa misti patratelul intr-o noua directie. Daca poti trece prin zonele unui alt jucator si sa-i furi spatiul, fa-o, dar ai grija sa nu ti se faca tie acelasi lucru de catre un oponent. Daca atingi coada unui jucator il vei omori, dar vezi sa nu ti se faca acelasi lucru tie si sa pierzi.

Alege echipa din care vrei sa faci parte, si apoi da tot ce ai mai bun ca tu si echipa ta de culori sa castige infruntarea, noi invitandu-te apoi sa te joci si alte jocuri multiplayer io pe site-ul nostru, ca sa continui sa te distrezi!

Paint Io Echipe

Cum se joaca Paint Io Echipe?

Folositi mouse-ul.