Zombie Royale io

📅12.07.2021, jucat de: 975 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zombie Royale io?

Nu poti niciodata sa dai gres jucandu-te noi jocuri de impuscat zombi online, mai ales pe site-ul nostru, unde echipa noastra de administrare da mereu tot ce are mai bun ca sa se asigure ca le primesti doar pe cele mai bune, cum se intampla chiar acum prin jocul Zombie Royale io!

Impusca toti zombi de pe harta, si supravietuieste!

Pe harta pe care te vei afla te vei misca folosind tastele W, A, S, D, si pentru a trage in zombi trebuie doar sa fi aproape de ei, si personajul tau o va face automat. Salveaza supravietuitori pentru a-i adauga echipei tale si a putea infrange zombi cu mai multa usurinta.

Vor aparea si zombi foarte mari la unele momente, si ei trebuiesc impuscati mult mai mult ca sa fie infranti. Deasemenea, tu poti gasi amunitie, bombe, si diferite upgrade-uri sau abilitiati speciale pe care te incurajam sa le folosesti.

Cu banii castigati pe masura ce avansezi poti sa mergi in meniu si sa actualizezi statisticile echipei tale si sa ii faci mai puternici. Iti uram mult succes, distractie placuta, si speram ca vei incerca si alte jocute noi si distractive ale noastre!

Zombie Royale io

Cum se joaca Zombie Royale io?

Folositi tastele W, A, S, D.