Among Us cu Zombi

📅17.03.2021, jucat de: 1224 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us cu Zombi?

Among Us cu Zombi este combinatia perfecta de jocuri de aparat castelul, jocuri de tras cu arcul, si jocuri cu zombi, asa ca aveti nenumarate motive pentru care sa va puteti distra cu el pe cinste, pe langa faptul ca are in prim plan impostori din Among Us, si aceasta este una dintre cele mai indragite categorii ale site-ului nostru.

In acest joc tu vei avea un castel pe care trebuie sa il aperi de valurile de impostor zombi care vor veni spre el, folosind mouse-ul ca sa tragi cu sageti in ei, tu alegand unghiul la care sa faci asta prin miscarea mouse-ului, si apoi vei da click atunci cand vrei sa tragi cu el, simplu si usor.

Distruge cat mai multi dintre acesti zombi, pentru ca daca un numar prea mare de zombi te vor ataca si vor distruge castelul, pierzi jocul si trebuie sa o iei de la inceput. In schimb, cu cat omori mai multi zombi, cu atat vei face un punctaj mai mare, si vei castiga monezi, deci incearca sa ai cat mai multe pana la sfarsit.

Va putem doar ura mult succes si distractie placuta, invitandu-va sa incercat si celelalte jocuri noi ale zilei care sunt de ne-ratat, fara indoiala!

Among Us cu Zombi

Cum se joaca Among Us cu Zombi?

Folositi mouse-ul.