Impostorii si Blocurile

📅22.04.2021, jucat de: 24 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Categorii Asemanatoare

Descrierea jocului Impostorii si Blocurile

Iata ca si astazi avem deosebita placere de a va invita sa va jucati Jocuri cu Among Us online noi pe site-ul nostru, unde mereu dam tot ce avem mai bun pentru a va oferi continut in aceasta categorie foarte indragita, si jocul zilei de astazi este intitulat Impostorii si Blocurile.

De ce? Ei bine, tu vei juca rolul unui impostor, si blocuri vor cadea in locuri aleatorii pe teren, tu trebuind sa le eviti, pentru ca daca te lovesc in cap, evident, vei muri, si va trebui sa incepi jocul de la inceput, si nu vrei asta, nu-i asa?

Pentru asta va trebui sa te misti si sa sari prin zona pentru a le evita, lucru pe care il faci fie cu tastele sageti, fie dand click pe sagetile de pe ecran. Daca unele blocuri au si diamante pe ele, sari pe blocuri si prinde diamantele ca sa faci un punctaj tot mai mare.

Este atat de simplu si distractiv acest joc, noi fiind siguri ca nu te vei plictisi pentru niciun moment, si speram sa te vedem jucand si celelalte jocute din categorie, caci mereu lucram din greu sa vi le oferim doar pe cele mai bune!

Impostorii si Blocurile

Cum se joaca Impostorii si Blocurile?

Folositi sagetile.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!