Stickman Shooter 3 cu Monstrii Among Us

📅22.09.2021, jucat de: 641 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Stickman Shooter 3 cu Monstrii Among Us?

Nu vom da niciodata gres in a va aduce cele mai bune noi jocuri de actiune online de pe internet, motiv pentru care chiar acum si aici va invitam cu mare drag sa incercati jocul Stickman Shooter 3 cu Monstrii Among Us, cel mai nou joc Stickman Shooter de pe internet, fiind si mai tare ca are impostorii din Among Us in el!

Impusca monstrii impostori, si salveaza lumea stickman!

Tu vei controla un om stickman care sta pe un zid de aparare a bazei, trebuind sa supravietuiesti atacul fiecarui val de inamici, pentru ca acesti monstrii din Among Us te vor ataca.

Trage in ei folosind mouse-ul, si lasa si tunurile automate sa traga in ei. Dupa ce ai eliminat un val, foloseste banii castigati pentru a-ti face eroul mai puternic, dar a si actualiza sistemul de aparare.

Fa asta pentru ca fiecare nou val de inamici pe care trebuie sa il infrunti va fi mai puternic ca cel de dinainte, asa ca devin-o si tu tot mai bun.

Mult succes iti dorim, distractie pe cinste, si speram sa te revedem aici cat se poate de curand, si mai multe jocuri iti sunt pregatite chiar acum!

Stickman Shooter 3 cu Monstrii Among Us

Cum se joaca Stickman Shooter 3 cu Monstrii Among Us?

Folositi mouse-ul.