PUBG Pixel 3

📅02.04.2020, jucat de: 1471 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul PUBG Pixel 3?

Am adus astazi un nou joc Minecraft pentru copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri de baieti, jocuri cu impuscaturi si jocuri de aventura pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri online.

Acest joc PUBG Pixel 3 apare aici pe site-ul nostru ca o noua provocare PUBG si Minecraft. Acesta este un nou joc 3D cu impuscaturi online, in care o sa va luptati impotriva altor jucatori exact ca si voi, deoarece este un nou joc 2020 multiplayer online, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte impuscandu-va adversarii si miscandu-va cat mai multe pe harta.

La inceput, o sa vedeti ca in acest joc PUBG Minecraft 3D, o sa va puteti alege personajul alaturi de care sa va jucati. Avatarul vostru PUBG Minecraft din acest joc poate sa fie un soldat, un fermier, un om de afaceri, un politist sau un medic. Acestea vor fi personaje Minecraft 3D care vor purta diferite haine care sa ii evidentieze.

Voi dragi copii o sa vedeti ca la fel ca orice alt joc PUBG sau Counter Strike de pe site-ul nostru, trebuie sa folositi tastele A, S, W, D si MOUSE-ul pentru a va controla personajul si pentru a va impusca adversarii. Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece jocurile PUBG au cei mai buni jucatori de shootere din lume, iar acum, intr-o lume Minecraft, acest lucru va fi si mai usor si o sa puteti sa vedeti cat de dificil va fi sa castigati fiecare runda.

O sa fie un joc extrem de interesant, care combina hartile PUBG cat mai realiste cu grafica Minecraft care stim ca va place foarte mult, astfel ca trebuie sa va cautati toti inamicii din fiecare runda si sa ii impuscati pe toti pentru a ramane singur si pentru a castiga cat mai multe runde, ceea ce o sa va aduca foarte multe puncte si o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

PUBG Pixel 3

Cum se joaca PUBG Pixel 3?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si mouse-ul.