Blocky Gun Warfare Impuscati Zombie

📅21.04.2020, jucat de: 1088 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Blocky Gun Warfare Impuscati Zombie?

Foarte multe jocuri multiplayer online gratuite pot fi gasite aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa vedeti ca va asteptam alaturi de un nou joc Blocky Gun Warfare Impuscati Zombie, un joc 2020 Minecraft in care suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri.

Acesta este un nou joc online de actiune si de aventura, in care dragi copii o sa jucati impotriva a multor jucatori din intreaga lume. Acest joc are servere pentru Europa, America, Asia sau Rusia, astfel ca va puteti face prieteni peste tot in lume. Este un nou joc cu impuscaturi, astfel ca suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte.

Misiunea voastra principala este sa impuscati cat mai multi zombie Minecraft in acest joc 3D, iar pentru asta trebuie sa fiti foarte atenti si sa folositi tastele A, S, W, D si MOUSE-ul pentru a va controla personajul Minecraft si sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti foarte departe si sa gasiti toti zombie Minecraft, pe care trebuie sa ii impuscati folosind armele Minecraft pe care le controlati folosind mouse-ul.

O sa vedeti ca in acest joc 3D, trebuie sa va plimbati pe harta, deoarece zombie se pot ascunde in diferite colturi, insa cel mai important va fi sa ii gasiti pe acesti zombie Minecraft inaintea restul jucatorilor, deoarece este un nou joc multiplayer, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa aveti cea mai buna tinta si sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte.

Va invitam pe site-ul nostru ajocuri.ro pentru a vedea care sunt cele mai interesante jocuri Minecraft 3D si o sa vedeti ca multe jocuri sunt multiplayer online si o sa le puteti juca gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Blocky Gun Warfare Impuscati Zombie

Cum se joaca Blocky Gun Warfare Impuscati Zombie?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.