Mineblox Provocare de Memorie

📅25.07.2020, jucat de: 1145 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mineblox Provocare de Memorie?

Am adus o noua provocare online de memorie aici pe site-ul nostru, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuti alaturi de toti prietenii vostri.

Astazi, Steve Minecraft a pregatit pentru voi dragi copii o super provocare de memorie, in care o sa gasiti o gramada de provocari interesante de memorie pe care voi trebuie sa le terminati in cel ami scurt timp, astfel incat sa acumulati cat mai multe puncte.

In acest joc online de memorie, o sa aveti in fata trei tipuri diferite de moduri de jocuri, cel usor in care o sa aveti doar sase carti de memorie pe care sa le imperecheati, pe cel mediu in care o sa aveti 12 carti de memorie insa si cel dificil in care o sa aveti 24 de piese de memorie pe care voi trebuie sa le imperecheati.

Fiecare piesa de memorie ascunde o imagine Minecraft, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa imperecheati fiecare imagine duplicata din spatele pieselor de memorie. O sa gasiti o gramada de imagini cu personaje Minecraft si obiecte Minecraft.

Va trebui sa folositi mouse-ul pana la finalul acestui joc, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa aveti cel mai mare punctaj din acest joc Minecraft de memorie, iar voi o sa gasiti o gramada de alte provocari online de baieti si pentru copii. Distractie placuta!

 

Mineblox Provocare de Memorie

Cum se joaca Mineblox Provocare de Memorie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.