GAWD IO

📅21.05.2021, jucat de: 937 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul GAWD IO?

Stim cat de mult va place lumea jocurilor Io, dar si lumea jocurilor Minecraft, pentru ca aceste jocuri sunt mereu mai frumoase de experimentat cu alti jucatori din intreaga lume, si tocmai acesta este motivul pentru care chiar acum te vei juca GAWD IO, gratis, doar pe site-ul nostru!

GAWD IO: Un joc Minecraft Multiplayer de Supravietuire

In acest joc vei fi impreuna cu jucatori din intreaga lume, motiv pentru care trebuie sa iti alegi pentru inceput un server, un nume dupa care sa fi recunoscut, si poti chiar sa modifici aspectul personajului tau, si sa alegi clasa in care sa fie.

Pentru a-t controla avatarul, foloseste tastele W, A, S, D pentru a te misca, foloseste bara de spatiu pentru a efectua sarituri, pentru a interactiona si folosi obiecte vei avea mouse-ul, si cu tastele numerice poti sa schimbi obiectele pe care le folosesti.

Vei explora lumea, vei strange blocuri si cuburi, vei putea construi structuri, vei pute darama altele, si cel mai important, supravietuieste, si da tot ce ai mai bun sa o iei inaintea celorlalti jucatori in clasament!

Start la distractie chiar acum, si nu ezita sa vezi si ce alte jocute noi si distractive are aceasta categorie de oferit!

GAWD IO

Cum se joaca GAWD IO?

Folositi tastele W, A, S, D, bara de spatiu, tastele numerice.