BlockGunner

📅05.05.2021, jucat de: 1281 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BlockGunner?

Cu mare drag si entuziasm am revenit chiar in acest moment in categoria de Jocuri Minecraft online, fara indoiala, unde iti oferim acum tie si unui prieten sansa de a va distra impreuna cu jocul intitulat BlockRunner, care este si cel mai nou joc cu impuscaturi in doi jucatori!

Fiecare dintre voi va controla un avatar pixelat ca si in Minecraft, si va veti duela pe o arena cu o harta de iarba, una de zapada, sau una cu nisip, in functie de ce alegi la inceputul jocului, din meniul principal.

Va veti juca contra-cronometru, asa ca incercati sa va impuscati oponentul de mai multe ori inainte sa se scurga timpul acordat pentru joc ca sa castigati. Puteti sa va ascundeti si sa va aparati in spatele zidurilor care pot aparea pe harta.

Cat despre controale, un jucator foloseste tastele W, A, S, D pentru miscare, R pentru a trage cu arma de foc, si al doilea jucator foloseste tastele sageti pentru miscare, si cu tasta O va trage.

Acum ca stii toate astea, da-i start la joc si la distractie chiar acum, si nu ezita sa incercati si alte jocuri in doi gratis de pe site-ul nostru, nu veti regreta accesarea niciunuia dintre ele, garantat!

BlockGunner

Cum se joaca BlockGunner?

Folositi sagetile, tasta O, si tastele W, A, S, D, R.