Mineguy Unblocked

📅22.11.2020, jucat de: 664 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mineguy Unblocked?

Aici pe site-ul nostru, in fiecare zi aducem pentru voi cele mai interesante si cele mai distractive jocuri de baieti si jocuri 3D, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa terminati un nou joc de aventura Minecraft chiar aici pe site-ul nostru.

Astazi, trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc de aventura 3D, in care o sa vedeti cum trebuie sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura sau tastele A, S, W, D sa va miscati si sa folositi MOUSE-ul sa ajungeti sa miscati camera si sa faceti diferite miscari speciale si actiuni.

Voi dragi copii trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa prindeti cat mai multe personaje Minecraft zombie, iar voi trebuie sa ii prindeti si sa nu scape din carantina de Coronavirus, astfel o sa ajungeti sa acumulati puncte cat mai multe.

O sa gasiti o gramada de personaje zombie Minecraft 3D, pe care trebuie sa ii distrugeti si o sa vedeti cat de multe alte provocari vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in foarte multe alte provocari de aventura si jocuri de baieti pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!


 

Mineguy Unblocked

Cum se joaca Mineguy Unblocked?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.