Pixel Car Crash Demolition

📅20.04.2020, jucat de: 928 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pixel Car Crash Demolition?

O gramada de jocuri 3D pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, am adus pentru voi un nou joc 2020 cu masini, in care o sa va distrati de minune. Acesta este un nou joc Minecraft de baieti, in care o sa participati la cele mai tari curse.

In acest joc Minecraft 3D, o sa vedeti ca veti gasi intr-un garaj o gramada de masini de curse. Acesta esteu n nou joc Demolition Derby, un stil de curse care este foarte popular in America. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat ma imulte puncte.

Voi dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa reusiti ca alaturi de masina voastra 3D, sa reusiti sa fiti foarte rapizi si sa distrugeti fiecare participant la aceste curse derby demoliton. Cursele vor fi intr-o arena rotunda, iar voi dragi copii trebuie sa folositi tastele A, S , W, D sau tastele SAGETI pentru a controla fiecare masina Minecraft 3D pe care o alegeti.

Pentru a incepe sa deschideti fiecare masina Minecraft din garaj, trebuie sa acumulati puncte si bani, pe care ii puteti avea doar la finalul cureselor, unde daca distrugeti masini Minecraft cat mai multe si o sa reusiti sa si castigati cursa Pixel Car Crash Demolition, o sa ajungeti sa castigati o gramada de bani, pentru a avea masini din ce in ce mai rapide si mai puternice.

Odata ce incepeti jocul, trebuie sa fiti atenti la fiecare adversar, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 Minecraft de baieti vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru atat in categoria de jocuri cu masini cat si in categoria de jocuri multiplayer. Distractie placuta!

 

Pixel Car Crash Demolition

Cum se joaca Pixel Car Crash Demolition?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.