Minecraft Runner

📅20.02.2020, jucat de: 1181 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Minecraft Runner?

Minecraft Runner este un nou joc 2020 pentru copii, pe care dragi copii il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta, in care o sa va intalniti alaturi de Steve Minecraft, care dragi prieteni o sa vedeti ca a adus pentru voi o super aventura, in care trebuie sa fiti rapizi si bine pregatiti, astfel incat sa acumulati cat mai multe puncte.

Steve Minecraft a venit alaturi de un nou joc 3D de aventura, in care o sa vedeti ca trebuie sa alergati foarte mult si foarte repede pentru a avea cel mai bun punctaj si a reusi sa ajungeti cat mai departe. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa il ajutati pe Steve Minecraft sa stranga cat mai multe obiecte Minecraft.

Alaturi de personajul 3D din acest joc online, o sa vedeti ca veti fugi intr-o lume Minecraft facuta 100% din mici cubulete Minecraft, pe care o sa alergati sau dupa caz o sa cadeti prin ele daca sunt transparente. Va trebui sa fiti extrem de atenti si bine pregatiti, deoarece o sa alergati pe diferite platforme Minecraft, astfel ca trebuie sa sariti la timp, astfel incat sa nu sariti peste o platforma, deoarece o sa se sfarseasca jocul.

Odata ce pargurgeti o distanta foarte mare, o sa vedeti ca Steve Minecraft o sa fuga din ce in ce mai tare, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte foarte multe.

Stim cat de mult va plac aceste jocuri 3D, iar voi o sa gasiti pe ajocuri.ro multe alte jocuri 2020 Minecraft pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Minecraft Runner

Cum se joaca Minecraft Runner?

Jucati-va folosind tasta SPACE.