Minecraft Roteste si Zboara

📅15.01.2021, jucat de: 1071 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Minecraft Roteste si Zboara?

In acest moment suntem foarte entuziasmati sa va oferim tuturor unul dintre cele mai noi jocuri de indemanare din categoria de Jocuri cu Minecraft a site-ului nostru, categorie despre care suntem siguri ca este una dintre cele mai indragite de catre voi pe site-ul nostru, motiv pentru care acesta este primul joc nou al zilei pentru voi!

In el, Steve din Minecraft va fi asezat pe o roata care nu sta pe loc, ci se roteste in permanenta, la fel cum o fac si celelalte roti care stau intre el si casa de la sfarsitul nivelului, care este destinatia ta. Evident, tu trebuie sa il ajuti sa sara de pe o roata pe alta pana ajunge acolo si nivelul este complet.

Ca sa il faci pe Steve sa sara trebuie sa dai click pe ecran, si fi pe faza ca sa sari la momentul potrivit, pentru ca daca cazi intre roti, pierzi nivelul. La fel se intampla si daca te lovesti de inamici sau obstacole, cum ar fi dragonii, rachetele, franghiile, si alte lucruri puse intre tine si destinatia ta.

Pana ajungi la sfarsitul unui nivel, da tot ce ai mai bun ca sa colectezi cat mai multe dintre monezile de pe traseu si sa faci un punctaj foarte mare. Mult succes, distractie placuta va dorim, invitandu-va sa incercati si alte jocuri noi si distractive cum doar aici puteti sa aveti parte!

Minecraft Roteste si Zboara

Cum se joaca Minecraft Roteste si Zboara?

Folositi mouse-ul pentru sarituri.