DoodleCube io

📅18.04.2021, jucat de: 847 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul DoodleCube io?

Nici nu stiti cat de mult ne bucuram sa va oferim Jocuri Minecraft multiplayer noi pe site-ul nostru, mai ales astazi, cand cel mai nou joc de acest fel pe care il puteti juca aici pe gratis este jocul intitulat DoodleCube io, care este un joc de creatie pe care niciun copil sau adult nu ar trebui sa il rateze!

Te vei duela cu jucatori din intreaga lume, dar nu cu sabii sau pistoale, ci prin puterea creatiei si a imaginatiei. In fiecare runda ti se da o tema, si cu blocurile disponibile trebuie sa creezi o structura care sa o reprezinte cat se poate de bine.

La sfarsitul minutului acordat pentru asta, toti jucatorii pot sa vada structurile adversarilor, si toti veti vota pe toate celelalte, ca la sfarsit sa se adune voturile si sa aflati cine este castigatorul, foarte simplu!

Miscati-va folosind tastele W, A, S, D, schimbati caramizile cu tastele numerice, si pentru a le plasa oriunde doriti folositi mouse-ul. Suntem siguri ca veti face o treaba buna, caci toti jucatorii nostrii sunt copii creativi, perseverenti, si gata de distractie!

DoodleCube io

Cum se joaca DoodleCube io?

Folositi mouse-ul.