Minecraft Herobrine

📅26.01.2021, jucat de: 1626 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Minecraft Herobrine?

Incepem ziua aceasta in cel mai bun mod posibl, si anume prin a va oferi noi Jocuri cu Minecraft, intrucat stim ca este una dintre cele mai populare categorii ale site-ului nostru, si acolo vei afla acum jocul Minecraft Herobrine, care este un nou joc de aventura platformer, un joc pe care nu ar trebui sa il ratezi pentru nimic in lume, daca vrei sa te distrezi pe cinste.

In acest joc il vei controla pe Steve intr-o lume pixelata, si vei incerca sa treci de la un nivel la altul cat se poate de repede, lucru pe care il faci cand ajungi la usa de la capatul fiecarui nivel. Te joci contra-cronometru, asa ca incearca sa termini cat mai multe nivele inainte sa se scurga timpul, primind timp extra cand avansezi la nivelul urmator.

Vei folosi tastele sageti pentru a te misca si a sari, si cu tasta shift poti sa prinzi viteza mai mare. Inainte de a termina un nivel, strange cat mai multe dulciuri pe care le gasesti pe traseu, dar evita sa cazi in gropi, dar si sa te lovesti de inamici, capcane, sau obstacole care au fost puse in calea ta.

Iti putem ura doar mult succes si distractie placuta, si te invitam sa ramai alaturi de noi ca sa te distrezi si cu alte jocuri tari intreaga zi!

Minecraft Herobrine

Cum se joaca Minecraft Herobrine?

Foloseste tastele sageti si tasta shift.