Super Curse Blocky

📅06.06.2020, jucat de: 912 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Curse Blocky?

Ne dorim sa va distrati de fiecare data aici pe site-ul nostru, astfel ca astazi toti baietii vor gasi un nou joc 2020 cu masini de curse, in care o sa puteti sa deveniti cei mai buni soferi de curse de pe site-ul nostru, deoarece am adus pentru voi jocul Super Curse Blocky.

Acesta este un nou joc 2020 Minecraft online, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc deoarece dragi copii o sa va alegeti la inceputul fiecarei curse masina Minecraft si pilotul de curse pe care trebuie sa ii ajutati sa castige cat mai multe astfel de curse interesante.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece nu o sa circulati pe trasee sau circuite de curse speciale. O sa fiti pe drumuri publice, iar traficul va fi unul destul de mare, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa mergeti in stanga sau in dreapta cu masina Minecraft pe care o pilotati, astfel o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte.

O sa conduceti aceste masini in cel mai scurt timp alaturi de pilotii de curse Minecraft, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa ocoliti toate masinile din acest joc, ceea ce inseamna ca o sa ajungeti foarte departe si o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte.

Fiecare cursa pe care o castigati o sa va aduca puncte si o sa vedeti cum o sa deschideti alte curse Minecraft in diferite alte locatii din lume, iar voi dragi copii o sa reusiti sa le castigati pe fiecare in parte si sa deveniti cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Super Curse Blocky

Cum se joaca Super Curse Blocky?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.