Construiti cu Cuburi

📅02.07.2020, jucat de: 1307 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Construiti cu Cuburi?

Jocul online Construiti cu Cuburi din categoria de jocuri Minecraft este gratis de astazi aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca Steve Minecraft are nevoie de ajutorul vostru astazi sa construiasca una dintre cele mai interesante lumi de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc 3D Minecraft, in care folosind MOUSE-ul, tasta SPACE si tastele SAGETi de pe tastatura aveti ocazia sa explorati o lume noua intreaga si unde sa reusiti sa construiti o gramada de structuri interesante, pe care nu le puteti gasi decat intr-un joc Minecraft.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa vedeti ca Steve Minecraft se asteapta sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi cuburi Minecraft 3D de diferite feluri pentru a crea copaci, case, rauri, munti si chiar obiecte, fructe, legume si masini daca sunteti indeajuns de indemanatici.

Trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa explorati cat mai mult din lumea Minecraft pe care am pregatit-o pentru voi folosind mouse-ul o sa actionati camera si o sa va miscati folosind tastele A, S, W, D de pe tastatura, astfel incat sa puneti fiecare cub Minecraft in locul in care doriti.

O sa vedeti cat de multe puncte o sa reusiti sa acumulati alaturi de toti prietenii vostri si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp sa vedeti ca diferite alte jocuri Minecraft si jocuri 3D pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Construiti cu Cuburi

Cum se joaca Construiti cu Cuburi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.