Mineworld Horror the Mansion

📅19.12.2020, jucat de: 1098 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mineworld Horror the Mansion?

Mineworld Horror the Mansion este un joc din categoria Minecraft, in care va trebui sa participi la o misiune creata deja de alti jucatori in care actiunea este la un nivel ridicat, iar pustile, mitralierele si armamentul sunt pe primul plan. Jocul va fi unul destul de infricosator, creat intr-o atmosfera horror, unde monstrii si creaturile ies din pamant si incearca sa te omoare de fiecare data cand faci un pas gresit.

Pentru inceput va trebui sa te descurci cu armele pe care le ai, dupa care vei putea sa iti cumperi noi arme pe care sa le folosesti in misiunle tale, insa doar daca reusesti sa castigi puncte bonus pe care ulterior sa le folosesti in marketplace pentru a-ti imbunatatii armele pe care le ai sau pentru a-ti cumpara soldati care sa te ajute in misiunle pe care le ai.

Agilitatea si strategia vor trebui sa fie pe primul plan in cazul in care vrei sa castigi puncte bonus care sa iti aduca victoria in fiecare misiune pe care o ai. Fii atent si la picioare, deoarece cainii zombie sunt peste tot si te vor musca, iar monstrii care ies din pamant te pot surprinde de fiecare data. Sangele nu va inceta sa apara.

Mineworld Horror the Mansion

Cum se joaca Mineworld Horror the Mansion?

foloseste sagetile sau tastele W, A, S, D pentru a te deplasa si mouse-ul pentru a impusca.