Aventura Mineblock

📅01.09.2020, jucat de: 1127 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura Mineblock?

Va asteptam dragi copii aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit o super aventura numita Aventura Mineblock, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti pentru a avea cel mai mare punctaj.

Voi dragi copii o sa vedeti cum Steve Minecraft vine aici pe site-ul nostru alaturi de o super aventura, in care o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte intr-o super aventura de alergat, in care o sa fiti atacati de paianjeni si dragoni zburatori.

In acest joc online de baieti, voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi tastele SAGETI si sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa fugiti in nivelul de aventura si sa faceti tot posibilul sa reusiti sa sariti peste obstacole si sa fiti siguri ca o sa acumulati cat mai multe puncte castigand si colectand cat mai multe iconite.

O sa vedeti cum veti gasi trei icoane diferite. O moneda de aur, un diamant albastru si un giuvaier tot de culoare albastra pentru a fi siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite in fiecare clipa, astfel incat Steve Minecraft sa ajunga cat mai departe si sa aveti cel mai mare punctaj din aceasta noua aventura Minecraft.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu personaje Minecraft si cu diferite alte provocari extrem de interesante pe care sa le terminati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Aventura Mineblock

Cum se joaca Aventura Mineblock?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.