Block Craft Sarituri

📅18.01.2020, jucat de: 1330 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Block Craft Sarituri?

Pentru ca ne distram de minune alaturi de voi, o sa gasiti astazi jocul Block Craft Sarituri, un joc Minecraft pentru copii, in care o sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de Steve Minecraft, care a adus pentru voi o gramada de aventuri interesante.

Astazi, o sa vedeti cum Steve Minecraft a adus un nou joc online de baieti, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, veti reusi sa ajungeti cat mai departe in acest joc online, deoarece este singurul mod in care puteti sa il ajutati pe Steve Minecraft sa sara cat mai bine pe fiecare platforma Minecraft, astfel ca trebuie sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti cat mai departe.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa folositi toate tastele SAGETI de pe tastatura, astfel incat sa il controlati pe Steve Minecraft, deoarece trebuie sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni jucatori ai acestui joc online. Va trebui ca intr-un timp cat mai scurt, sa mergeti stanga si drepta alaturi de Steve Minecraft, pentru a sari de pe o platform ape alta si sa vedeti cum intr-un timp foarte scurt, o sa colectati cat mai multe monede de aur, insa dragi prieteni este foarte important sa evitati pericolele din acest joc online.

Steve Minecraft are diferite probleme in acest joc online, deoarece o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, trebuie sa evitati toate pericolele sau obstacolele, pe care o sa le vedeti ca si porci Minecraft zburatori si lilieci Minecraft, care la fel vor zbura dintr-o parte in alta, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte.

Fiecare saritura cu success pe care o faceti va va aduce puncte in plus, astfel ca trebuie sa fiti cat mai rapizi sis a sariti pe cate o platforma Minecraft de fiecare data, astfel o sa ajungeti cat mai departe si o sa gasiti o gramada de alte jocuri de baieti si jocuri de Aventura Minecraft vor fi gata sa apara chiar aici pe ajocuri.ro.

 

Block Craft Sarituri

Cum se joaca Block Craft Sarituri?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.