Pixel Craft Match 3

📅15.02.2020, jucat de: 1667 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pixel Craft Match 3?

Jocul online Pixel Craft Match 3 pentru copii de toate varstele apare astazi chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti toate imperecherile potrivite pentru a acumula cat mai multe puncte.

Astazi, o sa vedeti ca Steve Minecraft este personajul principal, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa gasiti imaginile pereche, iar folosind mouse-ul sa le imperecheati, pentru a avea cel mai mare punctaj pana la finalul acestui joc de indemanare.

Precum in jocurile Bejeweled, in jocurile Match 3 pentru copii cum este acest Pixel Crat Match 3 din categoria Minecraft, trebuie sa va folositi mouse-ul, sau in cazul in care va jucati pe telefon, trebuie sa folositi degetul sa aveti o pereche de cel putin 3 Steve Minecraft imbracati la fel, astfel incat sa ii spargeti, si alte iconite Minecraft sa apara in locul lor.

Acest lucru nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece o sa vedeti ca toate icoanele cu Steve Minecraft, vor avea un personaj care este imbracat diferit, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa aveti cat mai multe puncte.

Steve Minecraft este pregatit sa jucati impreuna acest joc Pixel Craft online de cate ori doriti si trebuie pentru a va depasi scorul record. Intrati sa il vedeti pe Steve Minecraft imbracat in Robin din Tinerii Titani sau in diferite alte costume de supererou precum Iron Man, Frostman sau chiar si ca un luptator de sumo, deoarece asa cum va ziceam fiecare iconita Minecraft pe care trebuie sa o imperecheati va arata diferit. Distractie placuta!

 

Pixel Craft Match 3

Cum se joaca Pixel Craft Match 3?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.