Pixel GPS Swat Commander

📅17.07.2020, jucat de: 843 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pixel GPS Swat Commander?

Un nou joc online Multiplayer pentru copii apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii mereu incercam sa va aducem provocari interesante is jocuri 3D de baieti pe care sa le jucati alaturi de prieteni din intreaga lume.

Astazi, va asteptam alaturi de un nou joc Minecraft multiplayer, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa va puteti invinge fiecare inamic de pe harta. Acesta este un nou joc 2002 cu impuscaturi, un joc gratuit de baieti si de indemanare, in care trebuie sa fiti rapizi si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Va trebui sa va folositi tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D de pe tastura dar si MOUSE-ul pentru a fi siguri ca o sa va puteti misca in lumea 3D si ca o sa puteti sa aveti o tinta foarte buna. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va distrugeti fiecare oponent.

O sa va aflati intr-o harta 3D Minecraft, unde inamicii vostri vor fi intr-un numar cat mai mare, astfel ca trebuie sa fiti mereu precauti. Trebuie faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte impuscand fiecare inamic 3D Minecraft.

O sa aveti o gramada de arme diferite pe care sa le folositi, insa pentru asta, trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa folositi de la topoare sau cutite, la pistoale, mitraliere si aruncatoare de flacari. Distractie placuta!

Pixel GPS Swat Commander

Cum se joaca Pixel GPS Swat Commander?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele A, S, W, D.