Rachel Holmes

📅05.07.2021, jucat de: 531 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Rachel Holmes?

Scopul nostru pe Ajocuri este si mereu va fi sa va oferim jocuri cat mai distractive si unicate, lucru care se va intampla si in acest moment, cand echipa noastra de administrare va invita pe toti la distractie fara masura cu jocul intitulat Rachel Holmes!

Fii mai rapid in descoperirea diferentelor, si devin-o cel mai bun detectiv!

La fel ca si la toate celelalte jocuri cu diferente online, in fata ta sunt doua imagini una langa cealalta, imagini care par identice, dar nu sunt, pentru ca exista diferente intre ele, si tu trebuie sa le gasesti si sa dai click pe fiecare.

Ce este diferit la acest joc este ca tu trebuie sa fi si rapid in a face asta, intrucat un alt jucator real va incerca acelasi lucru, si primul dintre voi care gaseste toate diferentele va castiga lupta, si va avansa la urmatoarea.

Acest joc iti ofera un campionat la care sa participi, deci incearca sa castigi lupta dupa lupta pentru a castiga si finala si astfel sa ajungi cel mai bun detectiv din lume, la fel ca si Rachel Holmes, care spera ca te vei distra pe cinste cu jocul ei! Mult succes iti dorim!

Rachel Holmes

Cum se joaca Rachel Holmes?

Folositi mouse-ul.