Wrestle Jump

📅08.06.2020, jucat de: 751 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Wrestle Jump?

Mereu aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa gasiti cele mai interesante jocuri pentru copii, iar astazi o sa vedeti cum am adus jocul Wrestle Jump, un joc de lupte de baieti in care o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte.

Acesta este un nou joc online de lupte wrestling, un joc in 2 jucatori dar si un joc multiplayer, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte reusind sa castigati cat mai multe lupte intr-un timp cat mai scurt, astfel o sa deveniti cei mai buni luptatori wrestling de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca vor fi diferite moduri de a juca acest joc de baieti, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte in modul multiplayer, single player sau 2 player de pe site-ul nostru si o sa vedeti cum o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte reusind sa castigati fiecare lupta pe care o incepeti.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece in modul 2 jucatori, o sa folositi tasta W pentru player 1 si tasta sageata SUS pentru player 2 pentru a reusi sa va controlati personajele. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o  sa puteti sa sariti si sa va invingeti adversarii. Pentru a face asta insa, trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ii loviti si sa ii rasturnati pe spate pentru a castiga lupta.

In modul multiplayer, o sa vedeti cat de multe puncte o sa reusiti sa acumulati luptand impotriva restul jucatorilor online care vin din intreaga lume, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri de baieti in 2 sau in modul multiplayer vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Wrestle Jump

Cum se joaca Wrestle Jump?

Jucati-va folosind tastele W si SAGETI.