Reversi Multiplayer Online

📅23.01.2020, jucat de: 1545 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Reversi Multiplayer Online?

Va aducem in fiecare zi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro o gramada de provocari online, iar astazi, un nou joc 2 in jucatori de strategie si de logica apare aici pe site-ul nostru, un joc numit Reversi Multiplayer Online, in care suntem siguri ca o sa va distrati.

In acest joc online, voi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri de indemanare si de logica, in care o sa folositi mici tablete colorate in alb si negru, pentru jucatorul 1 dar si jucatorul 2. Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

Toti copii din acest joc online trebuie sa respecte aceleasi reguli, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti. In acest joc o sa folositi mici discuri de culoare alba si neagra, pe care trebuie sa le folositi foarte atenti, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa deveniti cei mai buni jucatori, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa vedeti ca puteti sa respectati regulile

Fiecare jucator online in acest joc in 2 jucatori, va avea cate o miscare pe tura, iar voi trebuie sa va asezati in asa fel piesele, astfel incat sa va capturati piesele jucatorului advers. Daca faceti o linie si este intrerupta de catre adversarul vostru, o sa va fure piesele si le va transforma din albe in negre sau invers.

Jocul va fi limitat de timp, iar pentru a castiga jocul Reversi Multiplayer Online, in momentul in care timpul se scurge, trebuie sa aveti piesele cele mai multe de pe tabla de joc, iar voi o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa castigati in fiecare runda a acestui nou joc in 2 jucatori de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Reversi Multiplayer Online

Cum se joaca Reversi Multiplayer Online?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.