Misiunea Zombie 7

📅17.03.2021, jucat de: 1268 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Misiunea Zombie 7?

Seria de Jocuri cu Misiunea Zombie inca mai are multe aventuri sa iti ofere, dovada fiind chiar ziua de azi, cand cu mare placere va invitam pe fiecare dintre voi sa incercati jocul intitulat Misiunea Zombie 7, care reprezinta cea mai noua aventura din aceasta poveste, unde tu impreuna cu un alt jucator va trebui de data asta sa infruntati zombi in spatiu.

Mai exact, veti merge pana pe statia spatiala, unde aparent a ajuns virusul zombie, si va trebui sa infrangeti toti acesti monstri nemuritori, dar si sa salvati astronautii de acolo, sa recuperati dischete si sa obtineti puncte pentru ele, dar si sa reparati serverele foarte importante de acolo.

Ca sa avansati trebuie sa lucrati impreuna si sa gasiti o solutie de a avansa peste obstacolele si capcanele din fata voastra, sa treceti de ziduri, sau sa va folositi de intrerupatoarele de schimbat gravitatie.

Jucatorul 1 se misca cu tastele W, A, S, D, F pentru a lovi, G pentru grenazi, Q si E pentru schimbarea armelor. Pentru aceleasi lucruri, Jucatorul 2 va folosi tastele sageti, tasta L, tasta K, si tastele O si P.

Mult succes si distractie placuta in aventura voastra va dorim, invitandu-va sa incercati si alte jocuri noi de pe site-ul nostru, caci le avem doar pe cele mai bune!

Misiunea Zombie 7

Cum se joaca Misiunea Zombie 7?

Jucatorul 1: W, A, S, D, si F, G, Q, E Jucatorul 2: sagetile, L, K, O, P