Volei cu Capul

📅07.03.2020, jucat de: 1916 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Volei cu Capul?

Ne bucuram sa va revedem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii puteti sa gasiti o gramada de jocuri in 2 jucatori pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi jocul Volei cu Capul in 2 jucatori, in care trebuie sa fiti pregatiti sa castigati fiecare meci.

Astazi, toti baietii si toate fetele care iubesc sa joace volei o pot face aici pe ajocuri.ro intr-un mod inedit, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti ca o sa va jucati volei cu capul, fara sa va folositi mainile asa cum o faceti de obicei intr-un joc obisnuit de volei.

In acest joc, o sa va puteti juca singuri impotriva calculatorului in modul 1 player, insa puteti sa va jucati in 2 jucatori in modul 2 player, pe care il puteti accesa oricand. Voi dragi copii o sa vedeti ca in fiecare dintre cele doua moduri de joc, o sa aveti o provocare extrem de interesanta si trebuie sa jucati foarte bine pentru a fi siguri ca o sa aveti o gramada de puncte.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca alaturi de jucatorii de volei din acest joc, o sa deveniti si voi jucatori de volei din ce in ce mai buni. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum trebuie sa controlati micii jucatori de volei folosind tastele SAGETI pentru player 1 si tastele A, S, W, D pentru player 2.

Pentru a acumula puncte, voi dragi copii trebuie sa va miscati aproape in continuu, astfel incat sa loviti mingea de volei cu capul si sa o faceti sa treaca peste fileu, insa pentru a puncta, trebuie sa faceti ca mingea de volei sa cada in terenul adversarului vostru. Trebuie sa va aparati la fel de bine pe cat atacati, deoarece dragi copii o sa vedeti ca adversarii vostri vor incerca sa faca puncte la fel ca si voi. Distractie placuta!

 

Volei cu Capul

Cum se joaca Volei cu Capul?

Jucati-va folosind tastele SAGETI pentru player 1 si tastele A, S, W, D pentru player 2