Misiunea Zombi 8

📅18.06.2021, jucat de: 777 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Misiunea Zombi 8?

Seria de Jocuri cu Misiunea Zombi nu da semne de incetare prea curand, si asta e pentru ca le place foarte mult copiilor sa se joace aceste jocuri de actiune si aventura in 2 jucatori, si cel mai nou capitol din poveste tocmai ce a aparut, fiind vorba de jocuri Zombie Mission 8, de pe aceasta pagina!

Salveaza colonistii de pe Marte, si omoara toti zombi!

Ca si in jocul precedent al seriei, te aflii in spatiu, dar de data asta te aflii pe Marte, unde trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa salvezi colonistii de zombi care au aparut, asa ca omoara-i ori de cate ori ii intalnesti, ca sa nu va omoare ei pe voi.

Jocul este unul de co-operare in care doi jucatori vor lucra impreuna, si acum va invatam cum sa ii controlati. Jucatorul 1 foloseste W, A, S, D pentru miscat si sarit, F pentru a lovi, G pentru a arunca grenazi, tastele Q-E pentru a schimba armele.

Pentru aceleasi lucruri, Jucatorul 2 va folosi tastele sageti, tastele L, K, si tastele O-P. Folositi-va de vehiculele gasite, de arme sau alte obiecte care va ajuta, si puteti sa cumparati arme noi din sectiunea Market a jocului.

Aveti grija si la ploaia de meteoriti, pentru ca atunci cand se intampla trebuie sa va ascundeti repede in cabina de scut pentru a va proteja. Mult succes in aventura, si distractie placuta va dorim!

Misiunea Zombi 8

Cum se joaca Misiunea Zombi 8?

  • Jucatorul 1: W, A, S, D, F, G, Q-E.
  • Jucatorul 2: sageti, L, K, O-P.