Bataliile Janissary

📅12.04.2020, jucat de: 2032 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bataliile Janissary?

Bataliile Janissary este numele celui mai nou joc 2020 de baieti de pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc online de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Acesta este un nou joc 2020 in 2 jucatori, un joc online gratuit cu impuscaturi, in care o sa vedeti ca personajele voastre vor fi doi mici razboinici, care pentru a obtine cat mai multe puncte va trebui sa foloseasca tastele W pentru player 1 si tasta sageata SUS pentru player 2, si sa ajunga sa aiba o tinta cat mai buna.

Voi dragi copii o sa vedeti ca cei doi mici luptatori vor avea sulite speciale de culoare albastra si rosu, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va impuscati tintele adversarilor vostrii, pentru a face bila de fier sa cada peste oponentul vostru. Vor fi in fiecare runda doua tinte care se misca, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le impuscati si sa le nimeriti cu sagetile albastre si rosii, pe cele de culoare opusa.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune in fiecare nivel online al acestui joc in 2 jucatori de baieti. Fiecare runda va avea o misiune diferita, iar voi o sa vedeti ca o sa folositi foarte multe arme diferite precum sageti, topoare sau arme medievale pe care sa le aruncati in oponentii vostrii, insa controalele vor ramane mereu aceleasi.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc 2020 si o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc in 2 jucatori, personajul pe care il controlati va avea cat mai multe victorii si o sa vedeti cum noi jocuri 2020 pentru baieti in 2 jucatori vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Bataliile Janissary

Cum se joaca Bataliile Janissary?

Jucati-va folosind tastele W si tasta SUS.