Micro War Tank

📅03.02.2020, jucat de: 1741 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Micro War Tank?

Ne pregatim si astazi dragi copii aici pe site-ul nostru sa aducem pentru voi unul dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri 2020 cu Tancuri pe care sa il jucati in 2 persoane gratuit aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si o sa reusiti sa treceti peste nivele in cel mai scurt timp.

Astazi, o sa vedeti ca jocul Micro Tank  Wars este aparut aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite, astfel incat sa puteti controla fiecare tanc.

Acesta este un nou joc in 2 persoane, pe care dragi copii il puteti gasi gratuit aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa va luptati unul impotriva celuilalt, pana in momentul in care nivelul se termina si o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Player 1 si player 2 vor juca unul impotriva celuilalt, iar pentru asta trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa controlati fiecare tanc.

Player 1 va avea un tanc, iar in fiecare nivel trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa va plimbati prin tot labirintul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa va gasiti inamicul. Primul jucatoru poate sa controleze tancul folosind tastele SAGETI si sa traga cu tunul folosind tasta SPACE, astfel o sa reusiti sa castigati nivelul si o sa acumulati o gramada de puncte.

Player 2 sau al 2 -lea jucator din acest joc Micro Tank Wars va avea aceleasi controale, stanga, dreapta, sus si jos, insa va trebui sa folositi tastele A, S, W, D pentru a va misca si sa folositi tasta T pentru a trage cu tunul, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de mult va puteti distra in acest joc in 2 cu impuscaturi si de aventura pe care sa le jucati gratuit.

Trebuie sa fiti rapizi si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu tancuri si jocuri de aventura pentru baieti sunt gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar noi vom continua sa pregatim o gramada de provocari interesante. Distractie placuta!

 

Micro War Tank

Cum se joaca Micro War Tank?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.