Tennis Master

📅14.12.2020, jucat de: 1079 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tennis Master?

Va veti distra de minune astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa gasiti un nou joc de sport pe care sa il jucati gratuit atat pe telefon si pe tableta online. Astazi, o sa gasiti jocul Tennis Master sau Maestrul de Tenis, in care o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va jucati chiar si in 2 jucatori alaturi de toti prietenii vostri si sa deveniti cei mai buni jucatori de tenis de pe site-ul nostru, lucru care nu este usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa invingeti in fiecare meci pe care il incepeti.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp o sa puteti sa selectati modul de joc pe care doriti sa il incercati, dupa care sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa castigati jocul de tenis folosind tastele SAGETI sa va miscati si tastele V si B pentru a lovi mingea pentru player 1 si tastele A, W, D si tastele L si K pentru a lovi mingea pentru player 2.

Voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni jucatori de tenis pana la finalul acestui joc, insa pentru asta trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp sa castigati punct dupa punct si sa nu pierdeti nici un set.

Stabiliti scor record, iar voi dragi prieteni o sa gasiti o gramada de alte jocuri de tenis si jocuri de sport in 2 jucatori aici pe site-ul nostru pe care le veti putea juca gratuit online chiar si pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

Tennis Master

Cum se joaca Tennis Master?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele L, K pentru player 1. Jucati-va folosind tastele A,W, D si tastele V, B pentru player 2.