Among Us Fotbal in 2

📅24.07.2021, jucat de: 1296 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Fotbal in 2?

Nu exista nicio indoiala ca Jocuri cu Among Us este una dintre cele mai populare categorii ale momentului de pe site-ul nostru, dar un alt lucru stiut este ca si jocurile fotbal online pe care le adaugam aici sunt foarte bine primite, si daca le poti juca in doi jucatori, si mai bine! Iata ca acum ai sansa sa te joci un joc care are toate aceste lucruri intr-un singur pachet: Among Us Fotbal in 2!

Duelul fotbalistic al impostorilor incepe chiar acum!

Daca alegi modul de Quick Match te vei juca de unul singur impotriva calculatorului, dar modul de 2P te confrunta cu un alt jucator real, fiecare dintre voi folosind tastatura pentru a va juca. Regulile de baza raman aceleasi, si anume sa marcati mai multe goluri ca adversarul vostru inainte de terminarea timpului pentru a castiga jocul.

Un jucator foloseste tastele A, D pentru miscare, W pentru a sari, si space pentru a trage in minge, si al doilea jucator foloseste tastele sageti dreapta si stanga pentru miscare, sus pentru sarituri, si tasta sageata jos pentru a trage in minge.

Este atat de simplu sa va jucai, dupa cum puteti foarte bine vedea, deci dati startul distractiei chiar acum si aici, si nu plecati nicaieri, ar fi pacat sa nu incercati si celelalte jocuri ale zilei!

Among Us Fotbal in 2

Cum se joaca Among Us Fotbal in 2?

  • Jucator 1: W, A, D, space.
  • Jucator 2: sagetile.