Among Us cu Impuscaturi

📅02.06.2021, jucat de: 282 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us cu Impuscaturi?

Stim ca avem un numar mare de fani ai categoriei de Jocuri cu Among Us, dar si fani ale jocurilor cu impuscaturi, motiv pentru care chiar acum sunteti invitati sa va distrati pe cinste cu jocul intitulat Among Us cu Impuscaturi!

Elimina toti impostorii de pe nava!

In acest joc ai rolul unui soldat trimis pe o nava de impostori care trebuiesc eliminati, asa ca da tot ce ai mai bun sa ii impusti pe toti, caci altfel ei te vor injunghia sau vor trage in tine pana cand bara ta de viata scade de tot si pierzi si jocul.

Unii impostori sunt mai mici, altii sunt mai mari, dar, tine minte ca indiferente de marimea lor, ei sunt foarte periculosi, asa ca trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa ii elimini, pana nu te elimina ei!

Te vei misca cu tastele W, A, S, D, vei folosi bara de spatiu pentru a sari, vei fugi cu tasta shift, tragi cu mouse-ul, si pentru a reincarca arma folosesti R, iar daca ai la dispozitie grenazi, arunca-le folosind tasta G.

Mult succes, speram sa supravietuiesti, si ca acesta nu este ultimul joc Among Us nou pe care il joci gratuit pe site-ul nostru!

Among Us cu Impuscaturi

Cum se joaca Among Us cu Impuscaturi?

Folositi tastele W, A, S, D, bara de spatiu, shift, R, G, mouse-ul.