Batalia Impostorilor Z

📅24.02.2021, jucat de: 650 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Batalia Impostorilor Z?

Nu putem zice ca jocuri cu lupte si batai au fost foarte mult adaugate in categoria de Jocuri cu Among Us de pe site-ul nostru, incat jocul original nu este despre asa ceva, ci este mai mult un joc de strategie si gandire, dar iata ca putem chiar acum sa impartasim cu voi toti un joc precu, Batalia Impostorilor Z, care este inspirat de Dragon Ball Z, cel mai tare anime cu lupte din istorie, tu avand acum impostori care se vor lupta intre ei ca si in aceste desene.

Luptatorul tau Z, in forma unui impostor, va zbura inainte de unul singur, si tu vei folosi tastele sageti sus si jos pentru a-l muta in sus si jos, trebuind sa tintesti astfel catre robotii, monstrii, si toti ceilalti inamici care iti ies in fata ta, apasand pe tastele A, S, D pentru a efectua atacuri magice de diferite feluri.

Astfel, treubie sa tot avansezi, sa distrugi cat mai multi inamici si astfel sa iti maresti scorul, dar si sa colectezi un numar cat mai mare de monezi. Ai grija ca inamicii sa nu te atace sau sa te atinga, caci iti va lua din bara de viata, si daca ea se goleste, tu nu mai ai energie si ai pierdut, trebuind sa o iei de la inceput.

Mult succes iti dorim, distractie placuta, si daca ti-a placut jocul, viziteaza toata categoria si continua sa te distrezi!

Batalia Impostorilor Z

Cum se joaca Batalia Impostorilor Z?

Folositi sagetile, tastele A, S, D.