Among Us Crazy Shooter

📅14.11.2020, jucat de: 1012 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Crazy Shooter?

Cele mai noi jocuri 2020 cu Among Us apar chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive aventuri si provocari alaturi de micile personaje Among Us.

Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc online de baieti si de aventura cu impuscaturi din povestea Among Us, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa castigati fiecare runda a jocului Among Us Crazy Shooter.

In acest joc de baieti cu Among Us trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati, deoarece este un joc cu impuscaturi, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte impuscandu-va fiecare inamic pe care o sa il gasiti pe ecran.

Inamicii Among Us vor aparea in diferite geamuri de pe cladire, iar in momentul in care voi dragi copii o sa reusiti sa ii impuscati pana raman fara viata, acestia vor disparea. In clipa in care distrugeti toti inamicii, o sa vedeti ca pana si pozitia voastra va fi diferita, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa aveti cel mai mare punctaj.

Suntem siguri ca o sa gasiti o gramada de alte jocuri cu Among Us de baieti aici pe site-ul nostru in zilele urmatoare, astfel ca va asteptam intr-un numar cat mai mare si sa acumulati foarte multe puncte. Distractie placuta!

Among Us Crazy Shooter

Cum se joaca Among Us Crazy Shooter?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.